American Pancakes

Elke dag van de week kun je bij Fred and Harry’s Coffee House dagverse American Pancakes krijgen en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Onze pancakes worden standaard geserveerd met maple syrup (ahornsiroop) maar je kunt ze ook aanvullen met vers fruit en slagroom, Nutella of een bolletje roomijs, het mag natuurlijk ook allemaal.

Naast de regular pancakes hebben wij ook de red velvet pancakes. Deze unieke en populaire pancakes worden met cream cheese frosting geserveerd welke direct smelt tussen de verse, warme red velvet pancakes. We kunnen je erover vertellen, maar je moet ze toch echt zelf proberen om het te ervaren.

 

 

 

 

 

 

Panwich

Als aanvulling op onze pancakes hebben wij de panwich oftewel een pancake sandwich. Dit is een sandwich waarbij het broodje wordt gemaakt van American pancake beslag en wordt belegd met een eitje, gesmolten cheddar en je hebt de keus uit ham, bacon of salami. Dat is nog eens een goede manier om de dag te beginnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bacon & eggs

Voor de hartige liefhebbers hebben we pancakes bacon & eggs, wat pancake lovers zeker eens moeten proberen bij Fred and Harry’s.